İsmail Yaşar Oğuz Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

İsmail Yaşar Oğuz Gençlerle Buluştu

İsmail Yaşar Oğuz Gençlerle Buluştu

Çanakkale merkeze bağlı Kepez beldesi AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar Oğuz, AK Parti belde gençlik kolları üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

20.01.2014 11:09

Çanakkale merkeze bağlı Kepez beldesi AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar Oğuz, AK Parti belde gençlik kolları üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Oğuz, "Hedefimizi koyduk yola çıktık" dedi.

Kepez Esnaf Kefalet Liman Restoranda düzenlenen kahvaltıya, AK Parti Kepez Belde yöneticileri ve AK Parti Belde Gençlik Kolları üyeleri katıldı. AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar Oğuz, gençlerden destek istedi. Kaldığı yerden devam edeceklerini ifade eden Oğuz, daha güzel bir Kepez için büyük projelerle geri döneceğini söyledi. Oğuz, "Yeniden güzel beldemize başkanlık için adayım. Yarım kalan işimizi tamamlamak için devam edeceğiz. Çalışmalarımıza başladık. Bundan sonra toplantılarımızı sürekli hale getirip eksiklerimizi tamamlayacağız. Herkese adaletli eşit davranış sergileyeceğimizi bilinmesini isterim. Hedefimizi koyduk yola çıktık. Bu hedeflediğimiz yolda birlikteyiz. Hepimiz Kepez için çalışacağız. Başkanlık boyunca destek vermenizi istiyorum. Eğer bu seçimi kazanırsak sonra kabuğa çekilmek yok, birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bana değil Kepez'e sahip çıkalım" dedi. İsmail Yaşar Oğuz, daha sonra gençlerin sorunlarını dinledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İsmail Yaşar Oğuz Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement