İşyeri Sahiplerine "Hijyen" Konulu Seminer Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İşyeri Sahiplerine "Hijyen" Konulu Seminer Verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Sorgun'da faaliyet gösteren pastane, fırın ve diğer yiyecek üreten imalathane çalışanlarına "hijyen" eğitimi verildi.

Sorgun'da faaliyet gösteren pastane, fırın ve diğer yiyecek üreten imalathane çalışanlarına "hijyen" eğitimi verildi.

Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü salonunda düzenlenen seminere, Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Kaygısız Gıda Mühendisi Halide Tozak Tayyar, pastane, fırın, lokanta ve gıda satan esnaflar katıldı.

Gıda Mühendisi Halide Tozak Tayyar, seminerde söz konusu işyerlerinde çalışan kişilerin uymaları gerekli hijyenik kurallar hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Gıda denetimlerinin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından sık sık yapılacağını belirtilen Tayyar kurallara uymayanlara gerekli yasal işlemlerin uygulanacağı ve taviz verilmeyeceği vurguladı.

Muhabir: Şahin Özmen/ Özcan Güney

Yayıncı: İsmail İçer - YOZGAT

Kaynak: AA