İskenderun Ticaret Sanayi Odası Başkanı (İTSO) Halil Şahin, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde'yi ziyaret etti.
Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, işverenler ile işçilerin iş yerlerinde bir bütün olarak çalışması gerektiğini belirtti.
Çelik-İş Sendikası'nın ülke genelinde ve bölgede önemli çalışmalara imza attığının altını çizen Şahin,"Benim fabrikamda da sendika var. Biz işadamları her zaman çalışanların refah seviyesinin yükselmesini isteriz. Ancak işadamlarının önündeki sorunlar ve yaşanılan problemlere de çözümler bulunmalı. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.
Sendikanın şube Başkanı Önde de, bazı işverenlerin sendikadan korktuklarını ancak sendikalı iş yerlerinin daha verimli çalıştığını kaydetti.
Önde, verimli ve iş barışını düşünen sendikalarla, işletmelerin daha da güçlendiğini ve verimliliğini artırdığını belirtti.
Şahin, daha sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Muhabir: Ömer Soylu/ Salim Taş
Yayıncı: Ali Güreli - HATAY
Son Dakika › Yerel › İtso Başkanı Şahin, Çelik-İş Sendikası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?