İzban ve Metroya İkinci Aktarma İstasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzban ve Metroya İkinci Aktarma İstasyonu

10.04.2012 11:20

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Halkapınar aktarma istasyonunun ardından Hilal'e de bir aktarma istasyonu yapacağı bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Halkapınar aktarma istasyonunun ardından Hilal'e de bir aktarma istasyonu yapacağı bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hilal'e yapılacak aktarma istasyonu, raylı sistemde önemli rahatlama sağlayacak. İZBAN'la Menderes yönünden gelen yolcular, metroyla Üçyol'a geçiş için Halkapınar'a uğramak zorunda kalkmayacak. Büyükşehir Belediyesi, banliyö sistemi kapsamında Kahramanlar- Akıncılar'a da karayolu alt geçidi yapacak. İhale 13 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek.

İhale sonuçlanıp yer tesliminin yapılmasının ardından Kahramanlar- Akıncılar Karayolu alt geçidi ile Hilal Aktarma İstasyonu yapımına başlanacak ve 300 günde tamamlanacak.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzban ve Metroya İkinci Aktarma İstasyonu - Son Dakika


Advertisement