İzged Gençler Arası Diyaloğu Geliştirecek - Son Dakika
Yerel

İzged Gençler Arası Diyaloğu Geliştirecek

İzged Gençler Arası Diyaloğu Geliştirecek

Kurulduğu iki yıldan buyana birçok etkinlik ve projeye imza atarak adından sıklıkla söz ettiren İzmir Gençlik Diyaloğu Derneği (İZGED) Mövenpick Otel’de gerçekleşen 2. Seçimli Genel Kurul toplantısında 2014-2015 yılı Yönetim Kurulu Başkanını seçti.

25.08.2014 15:59

Kurulduğu iki yıldan buyana birçok etkinlik ve projeye imza atarak adından sıklıkla söz ettiren İzmir Gençlik Diyaloğu Derneği (İZGED) Mövenpick Otel'de gerçekleşen 2. Seçimli Genel Kurul toplantısında 2014-2015 yılı Yönetim Kurulu Başkanını seçti. Bir önceki dönem Başkanvekilliğini yapan Süleyman Gök, genel kurulda oy birliği ile Başkanlığa seçildi.

İZGED Kurucusu ve Onursal Başkanı Kemal Gülpınar, "Göreve geldiğimde ilk cümlemiz 2 dönem-30 yaş olmuştu. Bu bağlamda görevimi, derneğin kuruluş sürecinden bu yana yürütme kurulu üyeliği ve başkanvekilliği yapmış olan Süleyman Gök kardeşime, delegelerin oy birliği ile 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı sıfatı ile devrettik." şeklinde konuştu.

Konuşmasına devam eden Gülpınar; yeni dönemde İnternet Hakları, Küresel Isınma, Kadın Hakları, LGBTİ'ler ve Mültecilerin entegrasyonu gibi konularda proje üreteceklerini açıklayarak, bu noktada, dernek hareketinin aktivistlere ihtiyaç duyduğunu da belirtti. Yeni Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Gök ise "Performans yönetim sistemi kuralını istisnasız bir şekilde uygulayacağız. Yeni dönemde İzged, tüm farklı siyasi görüşleri bünyesinde barındırmasıyla, tüm üniversitelerde ve Ege bölgesinde etkin olan güçlü bir kurumdur ve irade boşluğunun doldurulmasına adaydır. İzged, çatı STK olarak bir nevi 'gençliğin abisi' olmaya adaydır" şeklinde görüşlerini bildirdi. 2. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı üyelerin yeni döneme ilişkin görüşlerini sunmalarıyla sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzged Gençler Arası Diyaloğu Geliştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement