İzmir'de Baba ile Kızının Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Baba ile Kızının Öldüğü Trafik Kazası

İzmir\'de Baba ile Kızının Öldüğü Trafik Kazası

İzmir'de Baba ile Kızına Çarparak Ölümlerine Neden Olduğu İddia Edilen İzulaş Şoförü Hakan Türksever'in Yargılanmasına Devam Edildi

24.11.2010 17:08

İzmir'de baba ile kızına çarparak ölümlerine neden olduğu iddia edilen İZULAŞ şoförü Hakan Türksever'in yargılanmasına devam edildi.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istenen tutuklu sanık Hakan Türksever ve avukatı Hakan Ağcakanat ile müştekilerin avukatı Şeref Bağcı katıldı.

Duruşmada, ekim ayında olay yerinde keşif yapıldığı hatırlatılarak, keşfin ardından hazırlanan ve otobüs şoförü Türksever'in tali, ölenlerin ise asli kusurlu olduğunu belirten bilirkişi raporu okundu.

Müştekilerin avukatı Bağcı, 'Asli kusurun müvekkillerimin ölen yakınlarında olduğu yönündeki rapora itiraz ediyorum' dedi.

Sanık avukatı Hakan Ağcakanat ise bilirkişi raporuna itibar edilmesini istedi.

Soruşturma aşamasında aldırılan bilirkişi raporunda da aynı sonucun çıktığını belirten Ağcakanat, yaklaşık 5,5 aydır tutuklu bulunan müvekkili Türksever'in tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, bilirkişi raporuna itiraz edildiği için, raporların İstanbul Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesine gönderilmesine, mevcut delil durumuna göre sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İzmir'in Konak ilçesi Kahramanlar semtinde, 16 Haziran 2010'da yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Kaya (80) ile kızı Rahime Korkmaz (36), 35 BMN 73 plakalı belediye otobüsünün çarpması sonucu ölmüş, sürücü Hakan Türksever tutuklanmıştı. Türksever'in 2007 ve 2009'da alkollü halde araç kullanırken yakalandığı, ilkinde ehliyetine el konulduğu, ikincisinde sürücü belgesini kaybettiğini söylediği için para cezası uygulandığı bildirilmişti. (AYT-MV-HAN) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Baba ile Kızının Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement