Aldatılan koca, karısının intikamını kayda alıp sosyal medyada paylaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aldatılan koca, karısının intikamını kayda alıp sosyal medyada paylaştı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kız arkadaşlarıyla tatile gittiğini söyleyen eşine sürpriz yapmak isteyen adam, hayatının şokunu yaşadı. Eşini lüks kumarhane otelinde başka bir erkekle hem de kendi parasıyla kumar oynarken yakalayan talihsiz koca, intikamını ihaneti an an kayda alarak aldı.

Eşinin arkadaş grubuyla tatile çıktığını beyan etmesi üzerine ona güzel bir jest yapmak isteyen adam, haber vermeden eşinin bulunduğu otele gitti. Ancak sürpriz yapma amacıyla çıkılan yolculuk, sarsıcı bir ihanetin belgelendiği anlara dönüştü.

SÜRPRİZ YAPMAK İSTERKEN...

Otele adım attığında eşini kız arkadaşlarıyla değil, başka bir erkekle yan yana bulan adam gözlerine inanamadı. Talihsiz koca, eşini hem başka bir erkekle aynı odada kalırken hem de kendisinden aldığı paralarla kumar masasında eğlenirken yakaladı.

O ANLARI KAYDEDİP PAYLAŞTI

Karşılaştığı manzara karşısında dünyası başına yıkılan adam, tepkisini olay çıkarmak yerine o anları saniye saniye kaydetmekte buldu. İhaneti ve yaşanan skandalı belgeleyen koca, elde ettiği görüntüleri paylaşarak eşinden sürpriz bir intikam aldı.

Okurların en beğendiği yorum

“herkes layığını görür. dakka dukka”

Tüm yorumlar (6)

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    Yorumlar (6)

  • doğrucu davut doğrucu davut:
    herkes layığını görür. dakka dukka 6 0
  • rff75vdpzp rff75vdpzp:
    nerede olduğunu yazmamışsın , Türk mü yabancımı ? 2 3 Yanıtla
    rhfpc5zpp8 rhfpc5zpp8:
    nasılsın iyi misin? adam hiç Türke benziyor mu? akıcı bir ABD İngizcese konuşuyorlar 3 0
    erhanbey055 erhanbey055:
    onlarda bilmiyor internet haberi 0 0
  • ARSLANOĞLU Hakan ARSLANOĞLU Hakan:
    Yaz oğlum poker masasına 200 dolar, Rulet masasına 500 dolar 2 0
  • mehmet yıkılkan mehmet yıkılkan:
    bu nasıl haber 0 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.