İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Eski Başkanlara Teşekkür - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Eski Başkanlara Teşekkür

İzmit Belediye Başkanı Doğan\'dan Eski Başkanlara Teşekkür

Alikahya eski belediye başkanları Sabri Gökbudak ve İhsan Sarıca, ikinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

02.05.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alikahya eski belediye başkanları Sabri Gökbudak ve İhsan Sarıca, ikinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Alikahya Eski Belediye Başkanları Sabri Gökbudak ve İhsan Sarıca, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde ikinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Doğan'ı tebrik edip başarı dileğinde bulunan eski başkanlar Gökbudak ve Sarıca, "Geçen dönem Alikahyamıza yapmış olduğunuz çalışmalarınız için çok teşekkür ederiz. Yeni dönemde de yine özel çalışmalarınız olduğunu biliyoruz" dediler.

Ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getiren İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan ise "Alikahya bizim gözbebeğimiz. Sizler de kendi dönemlerinizde bu bölgemizde güzel işler yaptınız. Bizler de bu hizmetlerin üzerine yenilerini ilave ettik. Önümüzdeki 5 yılda da kentin her noktasında olduğu gibi Alikahya'da da hizmetlerimiz artarak devam edecek. Alikahya Arena Stadımız bölgeye ayrı bir değer katacaktır" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Eski Başkanlara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement