İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Mahalle Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Mahalle Ziyareti

04.01.2013 10:46

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Doğan Mahallesi'ni ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Doğan Mahallesi'ni ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, yaptığı konuşmada, halkın taleplerini sağlıklı şekilde yerine getirebilmek için vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını belirterek, Kuruçeşme bölgesinde önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Doğan, vatandaşların istek ve temennilerinin çalışmalarını yönlendirilmesinde önemli etkisinin olduğunu vurgulayarak, 2013 yılında Doğan Mahallesi'ndeki İsmail Özen Caddesi ve Hatip Caddesi'nin kaldırımlarının tamamen yenileceğini, bölgede perde beton duvar ve merdiven çalışmalarının da devam edeceğini kaydetti.

Ayrıca alt yapısı tamamlanan yolların üst yapısının da yolun fiziki şartlarına uygun olarak asfalt, parke veya beton kaplama yapılacağını dile getiren Doğan, "Kapalı pazar yerini en kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Pazar geleneği bizim toplumumuzun sosyal toplanma mekanları arasında önemli bir yer tutar. Ancak, yeni pazar anlayışında esnafa tente kurdurmak ya da yağmurda, çamurda alış veriş yaptırmak gibi bir uygulamayı düşünemeyiz. Kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmeti esnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz"' dedi.

Doğan, sosyal belediyecilik alanında hizmete soktukları çorba çeşmesinin dördüncüsünün Kuruçeşme'de yapılacağını açıklayarak, "Belediye olarak sosyal alanda da İzmit halkının yanındayız. Bütün çabamız, kentimizi daha yaşanabilir hale getirmektir" diye konuştu.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Mahalle Ziyareti - Son Dakika


Advertisement