İzmit Belediye Başkanı Doğan: "Her Kuruma Eşit Mesafeden Bakarak Öncelikleri Belirlemeye Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan: "Her Kuruma Eşit Mesafeden Bakarak Öncelikleri Belirlemeye Çalışıyoruz"

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, her kuruma eşit mesafeden bakarak öncelikleri belirlemeye çalıştıklarını söyledi.

12.01.2012 15:40

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, her kuruma eşit mesafeden bakarak öncelikleri belirlemeye çalıştıklarını söyledi.

Arızlı TOKİ İlköğretim Okulu Müdürü Yalçın İlgün ve Okul Aile Birliği üyeleri Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Doğan, gençlere ve çocuklara verdikleri önem nedeniyle okullara yardımcı olduklarını ifade ederek, bugüne kadar çok sayıda okula katkı yaptıklarını belirtti.

Bugüne kadar bazı okullara olanaklar ölçüsünde bir şeyler yapmaya çalıştıklarını anlatan Doğan, "Hizmet anlayışımızın temelini adaletli olmak oluşturuyor. Her kuruma eşit mesafeden bakarak öncelikleri belirlemeye çalışıyoruz. Arızlı TOKİ İlköğretim Okulu, bu yıl faaliyete geçen genç bir okulumuz. Birtakım eksikleri olması son derece doğaldır. Ama zaman içerisinde bunlar tamamlanır. Umarım bu eğitim kurumunun çatısında nice başarılar elde edilir, kentimize, ülkemize faydalı olacak öğrenciler mezun verirsiniz." diye konuştu.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan: 'Her Kuruma Eşit Mesafeden Bakarak Öncelikleri Belirlemeye Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement