İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 100. Yıl Korteji'ne katıldı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 100. Yıl Korteji'ne katıldı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 100. Yıl Korteji\'ne katıldı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yahya Kaptan Şubesi ile İzmit Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 100. Yıl Korteji'ne katıldı. Kortejde vatandaşlar, bayraklar ve marşlar eşliğinde Cumhuriyet coşkusunu yaşadı. ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe ise Cumhuriyetin kuruluş mücadelesine vurgu yaparak, ülkenin tarikatlara, medreselere ve cemaatlere bırakılmayacağını belirtti.

28.10.2023 10:36  Güncelleme: 10:39

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yahya Kaptan Şubesi ile İzmit Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen 100. Yıl Korteji'ne katıldı.

Yahya Kaptan pazar alanından başlayan yürüyüş, atılan turun ardından yine aynı noktada sona erdi. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan kortejde vatandaşlar, ellerinde bayraklar, marşlar söyleyerek Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

"CUMHURİYETİMİZİN 100'ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN"

ADD Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe, Cumhuriyetin büyük bir mücadele ve özveriyle kurulduğunu vurgulayarak, "Emperyalistlerin ülkemizi karıştırmasına müsaade etmeyeceğiz. Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerlemekten yılmayacağız. Biz bu ülkeyi kesinlikle tarikatlara, medreselere, cemaatlere bırakmayacağız. Bunun için de mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı kutlu olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 100. Yıl Korteji'ne katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement