İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Yeniden Deprem Bölgesine Gitti - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Yeniden Deprem Bölgesine Gitti

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Yeniden Deprem Bölgesine Gitti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, deprem bölgesinde kurulacak Çadır Yaşam Kenti’ndeki çalışmaları takip etmek amacıyla tekrar Kahramanmaraş’a gitti.

03.03.2023 09:49  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, deprem bölgesinde kurulacak Çadır Yaşam Kenti'ndeki çalışmaları takip etmek amacıyla tekrar Kahramanmaraş'a gitti.

Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta kurulacak Çadır Yaşam Kentleri'nin hazırlıklarını titizlikle takip eden Başkan Hürriyet, İzmit'teki çalışmalarını da sürdürüyor. İzmit'e gelerek deprem bölgesindeki çalışmalarla ve ilçede olası bir deprem öncesi alınabilecek tedbirler hakkında kamuoyuna bilgi veren Başkan Hürriyet, tekrar Kahramanmaraş'a gitti.

"EKİP ARKADAŞLARIMIZ İLE BİR ARADAYIZ"

Başkan Hürriyet sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Dün sabah saat 05.00'te İzmit'e dönerek gündüz basın açıklaması yapıp aynı günün gecesinde saat 2.51'de Kahramanmaraş'a döndük. Bir gün bile ara vermeden Kahramanmaraş'taki Çadır Yaşam Kenti'nde bir kez daha ekip arkadaşlarımızla bir aradayız.

Cuma günü burada çalışmaları koordine ettikten sonra gece yine İzmit'e dönüş yapacağız. Bundan sonra Allah güç verdiği sürece bir ayağımız hep deprem bölgelerinde olacak. Tüm yardım elleri hep buralarda olmalı ki yaralar daha hızlı sarılsın."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Yeniden Deprem Bölgesine Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement