İzmit'e Genç Bakış Sergisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmit'e Genç Bakış Sergisi

İzmit\'e Genç Bakış Sergisi
22.05.2012 12:25

İzmit Belediyesi ile Hızır Reis İlköğretim Okulu Fotoğraf Kulübü'nün ortaklığında "İzmit'e Genç Bakış Fotoğraf Sergisi" açıldı.

İzmit Belediyesi ile Hızır Reis İlköğretim Okulu Fotoğraf Kulübü'nün ortaklığında "İzmit'e Genç Bakış Fotoğraf Sergisi" açıldı.

Cumhuriyet Parkı'ndaki Sanat Galerisi'nde gerçekleşen açılışa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Okşan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

13-14 yaş grubundan 14 öğrencinin İzmit ile ilgili

14 adet fotoğrafının yer aldığı sergi 27 Mayıs tarihine kadar açık kalacak. Sergi açılışında konuşan Başkan Doğan, öğrencileri kutlayarak, "İzmit'in kültür sanat kenti olması için çalışıyoruz. Bu konuda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Sokakta sanat var, okullarda tiyatro var etkinlikleri bunlardan sadece bir kaçı. Eğitim kurumlarına her zaman destek olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Çocuk dostu belediyecilik alanında örnek çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar sergiyi gezdiler. Sergide şu öğrencilerin fotoğrafları yer alıyor: İlgihan Aktay, Beyza Barış, Aleyna Günister, Asudenur Dal, Erengül Sena Keskin, Şimal Uzunkaya,

Merve Tekin, Berre Nur Gürtaş, Cansu Hasoğlu, Hale Yenice, Meltem Uyar, Fatma Betül Askar, Hamza Elber Çelik ve Yağmur Çelik isimli öğrencilerin çektiği fotoğraflar yer alıyor - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'e Genç Bakış Sergisi - Son Dakika


Advertisement