İzzet Paşa Mahallesinde Yol Kaplamaları Yenileniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzzet Paşa Mahallesinde Yol Kaplamaları Yenileniyor

İzzet Paşa Mahallesinde Yol Kaplamaları Yenileniyor
23.03.2015 16:17

Erzincan Belediyesi yol kaplama ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi yol kaplama ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl asfalt ve kaldırım çalışmalarına 30 Milyon TL bütçe ayıran Erzincan Belediyesi, kentin en önemli problemini yollar ve kaldırımla problemi bu yıl büyük ölçüde çözmeyi hedefliyor.

Öncelikli olarak ana arterler başta olmak üzere Halitpaşa, Yeni Mahalle, Barbaros, Gülabibey, Cumhuriyet, Akşemsettin, Fatih, Mimar Sinan, İnönü ve Atatürk Mahallelerinde toplan 148 km uzunluğunda kaldırım imalatı 100 km de asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek. Bu hedeflere ulaşabilmek için var gücüyle çalışmalarına devam eden Erzincan Belediyesi İzzet Paşa Mahallesi 804 sokakta kilit parke yol kaplaması çalışmalarına başladı.

7 metrenin altındaki yollarda kilit parke ile kaplamaları yenileyen belediye, 7 metre üzerindeki yollarda ise asfalt çalışması yürütecek. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzzet Paşa Mahallesinde Yol Kaplamaları Yenileniyor - Son Dakika


Advertisement