Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon

04.06.2020 14:36  Güncelleme: 00:36

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon Samsun İl Jandarma Komutanlığınca 19 Mayıs ve Bafra ilçelerinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon

SAMSUN - Samsun İl Jandarma Komutanlığınca 19 Mayıs ve Bafra ilçelerinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bafra ve 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Bafra'da 2, 19 Mayıs'ta da 3 kişi organize uyuşturucu imal ve ticareti soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.S., C.S., Y.B., V.C.G ile O.D. isimli şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon - Son Dakika


Advertisement