Jeoloji Mühendisleri Ekibinin İnönü'ye Çalıştay Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Jeoloji Mühendisleri Ekibinin İnönü'ye Çalıştay Ziyareti

Jeoloji Mühendisleri Ekibinin İnönü\'ye Çalıştay Ziyareti

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanlığı Eskişehir Şubesi, İnönü Belediyesi’nin de katkılarıyla ’’Jeoturizm Eskişehir Çalıştayı’’ kapsamında bugün İnönü ilçesine bir gezi düzenlendi.

19.11.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanlığı Eskişehir Şubesi, İnönü Belediyesi'nin de katkılarıyla "Jeoturizm Eskişehir Çalıştayı" kapsamında bugün İnönü ilçesine bir gezi düzenlendi.

Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, gezi öncesi belediye yeni hizmet binası toplantı salonunda misafirlere İnönü hakkında özet bir bilgilendirme yaptı. Bozkurt, Eskişehir'in saygıdeğer jeoloji mühendislerinin de desteği ile İnönü'nün ne kadar önemli bir merkez haline getirilebileceği üzerine konuştu.

Daha sonra Türk Hava Kurumu İnönü Havacılık Eğitim Merkezini gezen ziyaretçiler, Pınarbaşı Havuzları'ndaki yaz kış 26 derece sıcaklıktaki doğal kaynak suyu ve Dünya'da ender rastlanan gözle görülebilir fay hattında incelemelerde bulunup bilgi aldı.

Prof. Dr. Nizamettin Kazancı, Prof. Dr. Can Ayday ve Prof. Dr. Yaşar Kibici önderliğindeki akademisyenler, ilçenin ismini aldığı İnler, İnönü Savaşları Karargah Müzesi, Tarihi Çınar ve Şeyh Kuddusi Camii'ni gezdi. Hünerli Kadınlar İnönü Sofrası'nda İnönü'nün eşsiz lezzetlerini tadıp alışveriş yapan Kaymakam Enver Özderin ve Başkan Kadir Bozkurt eşliğindeki jeoloji mühendisleri ekibi hayranlıklar içerisinde İlçeden ayrıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jeoloji Mühendisleri Ekibinin İnönü'ye Çalıştay Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement