John Deere Bihser Tarım 5. Çorlu Tarım Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

John Deere Bihser Tarım 5. Çorlu Tarım Fuarı'nda

John Deere Bihser Tarım 5. Çorlu Tarım Fuarı\'nda

25-30 ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen 5.Çorlu Tarım Fuarı'nda John Deere Bihser Tarım ürünleri de geniş bir stantla müşterilerinin karşısına çıktı.

29.08.2012 19:59

25-30 ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen 5. Çorlu Tarım Fuarı'nda John Deere Bihser Tarım ürünleri de geniş bir stantla müşterilerinin karşısına çıktı. Fuarda yoğun ilgi gördüklerini söyleyen Bihser Tarım sahibi Serdar Çelik; "Pazardaki hızlı büyüme nedeniyle Tekirdağ kavşağına Çorlu 4S plazanın temellerini attık ve inşaatı kısa sürede tamamlayarak çiftçilerimize daha iyi hizmet vereceğiz" dedi.

25 - 30 Ağustos tarihleri arasında Renkly Fuarcılık tarafından düzenlenen ve her yönüyle Çorlu'nun gelmiş geçmiş en büyük fuarı olarak nitelenen 5. Çorlu Tarım Fuarı'nda geniş bir stantla müşterilerin karşısına çıkan John Deere Bihser Tarım, çiftçilerden yoğun ilgi görürken müşterilerine fuar dolayısıyla yaptığı özel indirimlerle dikkat çekiyor.

Katılan firma ve marka sayısı ile gelmiş geçmiş en büyük fuarlardan birisi olan 5. Çorlu Tarım Fuarı'nda her yıl olduğu gibi bu yılda stant açtıklarını belirten Bihser Tarım sahibi Serdar Çelik; "Çiftçilerimizin John Deere markamıza özel ilgisi ve satış fazlalığından dolayı yeni modelleri görücüye çıkaramadık. John Deere satış adetleri ile fuara damgasını vuruyor. Her sene ileriye giden Çorlu fuarı bu sene katılımcı sayısının az olması nedeniyle bütün firmalarda hayal kırıklığı yarattı" dedi.

Çorlu Bihser Tarım ile ilgili projeleri de anlatan Çelik; "Bihser Tarımın pazardaki hızla büyümesi sebebiyle yeni temelleri atılan Çorlu 4S plaza inşaatımız en kısa sürede tamamlanacak. Çiftçilerimizin daha iyi hizmet alması için böyle bir plaza inşaatına başladık. Tekirdağ kavşağında kısa sürede inşaatı tamamlayarak hizmete sokacağız. Böylece çiftçilerimiz daha iyi hizmet alacak" diye konuştu.

John Deere markasının en çok satılan modeli hakkında da bilgiler veren Çelik, Almanya menşeli 6000 serisi traktörlerin çiftçiler tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

(SŞ - )

29.08.2012 19: 39: 10

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel John Deere Bihser Tarım 5. Çorlu Tarım Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement