Kadef'ten Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kadef'ten Taşçı'ya Ziyaret

Kadef\'ten Taşçı\'ya Ziyaret

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve KADEF Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

14.03.2015 11:49

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve KADEF Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti.

Yörekent projesinde yer almak istediklerini belirten Genel Başkan Karagöz, "Sadece Samsun'da 150 bin Kavaklı yaşıyor. Yörekent'in parçası olmak bizi güçlendirecektir" dedi.

Atakum Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, özellikle Yörekent projesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Atakum Belediyesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları, projeleri yakından takip ediyor ve bu anlamda Başkan Taşçı'yı kutluyoruz. Özellikle bizi yakından ilgilendiren Yörekent projesini çok beğendik. Sadece Samsun'da 150 bin civarında Kavaklı hemşehrimiz yaşıyor. Bu da federasyonumuzun sorumluluğunu arttırıyor. Yörekent projesinin bir parçası olmak bu anlamda bizi güçlendirecektir" diye konuştu.

YÖREKENT'İN ÖNEMİ

KADEF yönetiminin ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hemşehri derneklerine son derece önem verdiğini vurgulayarak, "Yörekent projesi ile hemşehri derneklerini daha kapsamlı hale getireceğiz. Bazı hemşeri derneklerinin kahvehane gibi çalıştığını görmek beni üzüyor. Bu anlamda hemşehri dernekleriyle irtibat kuruyor, ilçemizde bir alan tahsis edip, o alanda kültürel ve sosyal etkinliklerini daha geniş kitlelere ulaşacak şekilde gerçekleştirmeleri için imkan sunuyoruz. KADEF de bu anlamda önemli bir hemşehri oluşumudur. Bu oluşum ile birlikte Yörekent projemizin daha da güzel hale getireceğiz. İlçemizde Kavaklı hemşehrilerimizin sayısının bir hayli fazla olduğunu düşünürsek, atacağımız bu adım olumlu sonuç verecektir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadef'ten Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement