Kadıköylü Gençlerden Doğan'a Miting Gibi Karşılama - Son Dakika
Yerel

Kadıköylü Gençlerden Doğan'a Miting Gibi Karşılama

Kadıköylü Gençlerden Doğan\'a Miting Gibi Karşılama

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Kadıköy Mahallesi'nde katıldığı bir programda büyük coşkuyla karşılandı.

30.11.2013 17:13

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Kadıköy Mahallesi'nde katıldığı bir programda büyük coşkuyla karşılandı. Salon 18'de yapılan programa katılan Başkan Doğan, Kadıköy Mahallesi gençlerince adeta miting havasında karşılanıp sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Ellerinde meşalelerle karşılanan ve omuzlara alınan gençlerle gurur duyduklarını belirterek, "Enerjimizi gençlerden alıyoruz" dedi.

Katılımın yoğun olduğu ve miting havasında gerçekleşen program kalabalık nedeniyle salon dışında yapıldı. Davul zurnalar eşliğinde karşılanan Başkan Doğan'ın gençlerle yakından ilgilendiği etkinliğe AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İlçe Başkan Yardımcısı Sefer Yazıcı, ilçe yöneticileri Özcan Aygün, Hüseyin Polattimur, Yusuf Yıldız ve çok sayıda genç katıldı. Doğan gençlere hitap ettiği konuşmasında, belediye tarafından yapılan tüm hizmetlerde gençlerin de emeği olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: "Haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçiriyoruz. Enerjim siz gençlerden geliyor. Bizim enerjimiz gençlerimizdir. Biz hiçbir zaman kolaya kaçmadık. Bizler halkımızı sahici seviyoruz. İzmit Belediyesi olarak şehrimiz için gece günüz çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken adeta koşuyoruz"

Gençlere sportif faaliyetlerine her zaman destek olduklarının altını çizen Nevzat Doğan, "5 yıl boyunca şehrimizle yattık kalktık. Şehrimizde 10 sene önceki durumla şu an ki durumu görün. Her şey dört dörtlük olmayabilir ama 10 yıl öncesiyle mukayese edilemeyecek kadar iyi. Biz burada tüm İslam alemi için çalışıyoruz. Bizim omuzlarımızdaki sorumluluk, ezilen halkları Müslüman kardeşlerimizi de koruyacak şeklinde olmalı. Onun için biz durmadan çalışıyoruz. Biz insanlar arasında asla ayrım yapmıyoruz. Biz birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi oyuna getiremezler" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadıköylü Gençlerden Doğan'a Miting Gibi Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement