Kafaoğlu, Kuran Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kafaoğlu, Kuran Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Kafaoğlu, Kuran Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ile birlikte Karesi Tarih Rehberlik ve Eğitim Derneği’nin düzenlediği yaz Kur’an kursunu ziyaret ederek, kursu tamamlayan öğrencilere hediye takdim etti.

11.08.2016 17:17

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ile birlikte Karesi Tarih Rehberlik ve Eğitim Derneği'nin düzenlediği yaz Kur'an kursunu ziyaret ederek, kursu tamamlayan öğrencilere hediye takdim etti.

İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen kursun sonunda şehitler için 10 hatim duası birlikte yapıldı. Başkan Zekai Kafaoğlu KATRE Derneği yönetimine teşekkür etti.

Başkan Kafaoğlu, "Yaz boyunca kurslara devam eden öğrencilerimiz bizi biz yapan değerleri öğrendi, inancımızı, kültürümüzü, kitabımızı, peygamberimizin sünnetini, sevgi, saygı, fedakarlık ve paylaşmayı öğrendi. Sivil toplum örgütleri iyi insan yetiştirmeli, insanlara faydalı olan insanlar yetiştirilmeli. Bu kişiler devleti ele geçirmeye çalışmamalı, bu tür hedefleri olmamalı. Hedef iyi insan yetiştirip, devletine, milletine, ezanına, bayrağına sahip çıkan nesiller yetiştirmektir. İşte KATRE Derneği bunu yapıyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafaoğlu, Kuran Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement