Kahraman Mustafa Turgutlu'da - Son Dakika
Yerel

Kahraman Mustafa Turgutlu'da

Kahraman Mustafa Turgutlu\'da

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında düşürüldüğü hain pusuda yanındaki 2 arkadaşı şehit olan kendisi de ağır şekilde yaralanan Turgutlulu Er Mustafa Bayram memleketine getirildi.

04.08.2012 14:50

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında düşürüldüğü hain pusuda yanındaki 2 arkadaşı şehit olan kendisi de ağır şekilde yaralanan Turgutlulu Er Mustafa Bayram memleketine getirildi.

Karşılamada duygulu anlar yaşanırken sevdiklerini yanında gören kahraman asker Mustafa Bayram da gözyaşlarına hakim olamadı. Diyarbakır Lice 2. Motorlu Piyade Tugayı Lojistik Destek Komutanlığı'nda ulaştırma er olarak görev yapan 1991/3 tertip Turgutlulu Mustafa Bayram Lice kırsalında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonrası ağır yaralanmıştı. Aynı olayda 1 astsubay ve bir er şehit olurken bir de sivil vatandaş yaralanmıştı.

Hain pusu sonrasında yaralanan er Mustafa Bayram'ın şehitlerin cesetlerini parçalanan araç içerisinden çıkardığı ardından da bayıldığı bildirilmişti. Olayın ardından ağır şekilde yaralanan Er Mustafa Bayram'ın tedavisinin Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam edilmiş ve geçirdiği başarılı ameliyatla Mustafa hayata döndürülmüştü. Doktorlarının tedavisine Turgutlu'da devam edilebilir raporu üzerine harekete geçildi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın talimatıyla temin edilen ambulans uçakla önce Ankara'ya ardından da İzmir'e getirilen Mustafa Bayram, İzmir'den ambulansla Turgutlu'ya getirildi. Er Mustafa Bayram'ı Turgutlu'da babası Orhan Bayram, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü,

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan Bayramın akrabaları ve arkadaşları alkışlarla karşıladı.

Yaralı askerin tedavisine Turgutlu Devlet Hastanesi'nde devam edileceği bildirilirken, Kaymakam Nazmi Günlü ve Belediye Başkanı Serhat Orhan Bayram'ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahraman Mustafa Turgutlu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement