Kahramanmaraş'ta Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta Kısa Kısa

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016'da yapılması planlanan Dondurma Festivali'nde görev alacak personele eğitim verildi.

29.09.2015 17:15

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016'da yapılması planlanan Dondurma Festivali'nde görev alacak personele eğitim verildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Teknik Destek Projeleri kapsamında "1.Uluslararası Maraş Dondurması Kültür ve Sanat Festivali Hazırlık Öncesi Danışmanlık Desteği" eğitim programı gerçekleştirildi.

Katiphan'da 5 gün sürecek eğitim ile festivalde görev alacak personellere, festival konusunda bilgi ve yeterliliklerinin verilecek olan danışmanlıkla arttırılması, personellerin görev tanımlarını belirlenmesi gibi eğitimler veriliyor.

Sokak hayvanlarına barınak görevlileri sahip çıkıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi'nin, 7 gün 24 saat hizmet vermesi hayvan severlerce olumlu karşılandı.

Bir vatandaşın, bir köpeğin diğer köpekler tarafından saldırıya uğradığı ihbarı üzerine harekete geçen bakımevi ekipleri, yaralı köpeği hayvan barınağına götürerek gerekli müdahaleyi yaptı.

Talepleri karşılanan vatandaşlar da belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement