Denizli Kaleiçi Çarşısında Müzikli Sevgililer Günü - Son Dakika
Yerel

Denizli Kaleiçi Çarşısında Müzikli Sevgililer Günü

Denizli Kaleiçi Çarşısında Müzikli Sevgililer Günü

Denizli'de, Sevgililer Günü nedeniyle 800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısına alışveriş yapmaya gelen müşteriler, canlı müzik ve karanfillerle karşılandı.

14.02.2014 14:15  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısı'na alışveriş yapmaya gelen müşteriler canlı müzik ve karanfillerle karşılandı.

Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği ve Denizli Belediyesi işbirliği ile Sevgililer Günü'nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, dernek yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı. Kaleiçi Çarşısı'nın girişinde başlayan canlı müzik dinletisi çarşının diğer bölgelerinde de devam etti.Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, dernek başkanı Soner Yıldız ile birlikte Kaleiçi'ne alışverişe gelen müşterilere çiçek verdi. Denizli'de alış verişin kalbi konumundaki Kaleiçi Çarşısı'nda 650 esnafın bulunduğunu ve yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlandığını belirten Dernek Başkanı Yıldız, "Çarşımızı hareketlendirmek için dernek olarak özel günlerde haftalarda etkinlikler yapıyoruz. Sevgililer gününe özel bir program hazırlamak istedik. Belediyemizin desteği ile konservatuar müdürlüğümüzün değerli müzisyenleri bizi yalnız bırakmadı. 800 yıllık geçmişe sahip çarşımızda ilk kez böyle bir etkinliği düzenledik. Esnaf ve müşterilerimiz bu sürprizimizi çok sevdi" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli Kaleiçi Çarşısında Müzikli Sevgililer Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement