Kalıcı İş Yerleri Özel İdare Binası Olacak - Son Dakika
Yerel

Kalıcı İş Yerleri Özel İdare Binası Olacak

Kalıcı İş Yerleri Özel İdare Binası Olacak

Düzce’nin Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunun kalıcı iş yerlerinin A bloğu İl Özel İdaresi binası olarak kullanılacak.

04.02.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunun kalıcı iş yerlerinin A bloğu İl Özel İdaresi binası olarak kullanılacak. Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker yeni bir bina yapmak yerine mevcut binayı Özel İdare Binası olarak düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Binaların bekledikçe atıl vaziyete dönüştüğünün altını çizen Ülker, kalıcı iş yerleri A bloğun İdare için uygun bir bina olabileceğini dile getirerek "Kalıcı işyerleri ile ilgili uzun zamandır bir çalışma yapıyoruz. En son Türk hava kurumuna 2 blok tahsis edildi. 2 blokta Düzce Üniversitesi'ne tahsis edildi. Fevzi Çakmak mahallesindeki C blokta belediye var. B blokta'da özel bir çağrı merkezi hizmet veriyor. Biz A bloğu da İl Özel İdaresi binası olarak değerlendirmeyi planlıyoruz. Yeni bir bina yapmaktansa elimizdeki binayı kullanmayı uygun buluyoruz. Binayı revize etme, planlama ve yerleştirme bize ne kadara mal oluyor önce onu tespit edeceğiz. Daha sonra da makul bir sonuç alırsak bu binayı İl Özel İdaresi binası olarak düzenleyip idarenin tüm birimlerini burada toplamayı düşünüyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Ülker kalan binaların bir kısmını da öğrencilerin barınabilecekleri yurtlar olarak değerlendirmeyi planladıklarını kaydetti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalıcı İş Yerleri Özel İdare Binası Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement