Kansersiz Yaşam Melekleri Bu Kez Suruç'a Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Kansersiz Yaşam Melekleri Bu Kez Suruç'a Gidiyor

Kansersiz Yaşam Melekleri Bu Kez Suruç\'a Gidiyor

Sporcu melekler oluşumu aracılığı ile “En anlamlı sayı”, “En anlamlı koşu” projelerini gerçekleştiren buradan sağlanan gelir ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Pediatrik Onkoloji servisindeki ihtiyaçları karşılayan Kansersiz Yaşam Melekleri bu kez Suruç’taki minikleri hem bilgilendirecek, hem de sevindirecek.

03.02.2014 13:08

Sporcu melekler oluşumu aracılığı ile "En anlamlı sayı", "En anlamlı koşu" projelerini gerçekleştiren buradan sağlanan gelir ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Pediatrik Onkoloji servisindeki ihtiyaçları karşılayan Kansersiz Yaşam Melekleri bu kez Suruç'taki minikleri hem bilgilendirecek, hem de sevindirecek.

Toplumsal dayanışma bilincini geliştirmek, verilen eğitimlerin kalıcı ve hatırlanabilir olmasını sağlamak ve katılımcı çocuklara, yardıma ihtiyacı olan okullardaki öğrencilere ulaşmayı hedefleyen etkinlikte Kansersiz Yaşam Derneği Gençlik Komitesinin Başkanı Kübra Karataş başta olmak üzere, üyeler ve gönüllülerden oluşacak yedi, sekiz kişilik bir ekip, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

Öte yandan, kansersiz bir yaşamı hedefleyen dernek, "Sağlıklı Yaşam İçin Eğitim" mottosu ile Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Begüm Kayar 11 Şubat Salı günü Suruç'ta "Hastalıklardan korunma, hijyen, enfeksiyon gibi hastalıklarından korunma ve kanser türleri" konularında bir günlük eğitim çalışması yapacak.

Yalnızca 19 öğrencinin eğitim gördüğü Şanlıurfa Suruç ilçesi Höyükyanı Köyü'nde bulunan Küçük Ağaca İlkokulu'nun ardından da merkezde bulunan Sağlık İlkokulu'nu ziyaret edeceklerini belirten Kansersiz Yaşam Derneği Gençlik Komitesinin Başkanı Kübra Karataş, "Bilinçlendirme eğitimlerimiz tamamladıktan sonra ziyaret edeceğimiz okullarımızın halı, perde, pano, bilgisayar gibi temel ihtiyaçlarını gidereceğiz. Ayrıca orada okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de ayakkabı, kıyafet, okul araç ve gereçleri hediye edeceğiz" dedi.

Kansersiz Yaşam Melekleri düzenledikleri bu etkinlikle Suruç'taki miniklere unutamayacakları bir gün yaşatacaklar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kansersiz Yaşam Melekleri Bu Kez Suruç'a Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement