Aydın'da Kapıdan Beklenen Gelin Damat Denizden Geldi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Kapıdan Beklenen Gelin Damat Denizden Geldi

Aydın\'da Kapıdan Beklenen Gelin Damat Denizden Geldi

Aydın'da düzenlenen düğün töreninde gelin ve damadı salonun girişinde bekleyen davetliler, çiftin denizden tekne ile gelmesiyle büyük sürpriz yaşadı.

25.06.2014 11:45  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da düzenlenen düğün töreninde gelin ve damadı salonun girişinde bekleyen davetliler, genç çiftin denizden tekne ile gelmesiyle büyük bir sürpriz yaşadı.

Aydınlı eğitimci Muharrem Yıldızhan ve eşi Ayşe Yıldızhan'ın kızları Münevver Yıldızhan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden emekli Ali Yelkin ve eşi Hayrunisa Yelkin'in oğulları Görkem Yelkin ile Kuşadası'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Yıldızhan ve Yelkin ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetliler, düğün töreninin başlaması için gelin ve damadı eklemeye başladı. Salonun giriş kapısından gelemleri beklenen genç çift, davetlilere ilginç bir sürpriz yaptı. Görkem ve Münevver Yelkin çifti, denizden tekneyle alana gelerek düğüne katılması davetlileri şaşırttı. Genç çiftlerin bu ilginç sürprizine ölümsüzleştirmek isteyen davetliler, fotoğraf makineleri ve cep telefonları ile bol bol resim çekti.

Görkem ve Münevver Yelkin çiftinin nikah şahitliğini Yalçın Pekgüzel, Namık Yıldızhan, Feyza Cansever ve Adnan Çağırıcı yaptı. Gecenin sonlarında damat Görkem Yelkin, davetlilere müzik ziyafeti verince bol bol alkış aldı. Gece geç saatlere kadar süren düğünde, davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Kapıdan Beklenen Gelin Damat Denizden Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement