Kar-Mek'te Yerli Malı Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kar-Mek'te Yerli Malı Haftası Kutlandı

Kar-Mek\'te Yerli Malı Haftası Kutlandı

Kartepe Belediye bünyesinde Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Kartepe Meslek Eğitimi Kursları’ndan (KAR-MEK) Hasanpaşa Kurs Merkezi kursiyerleri Yerli Malı Haftası nedeniyle bir program düzenledi.

20.12.2013 12:04

Kartepe Belediye bünyesinde Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Kartepe Meslek Eğitimi Kursları'ndan (KAR-MEK) Hasanpaşa Kurs Merkezi kursiyerleri Yerli Malı Haftası nedeniyle bir program düzenledi. Kursiyerlerin heyecanına ortak olan başkanın başarılı çalışmalarının devamını dileyen kursiyerler katıldıkları kültür gezisi içinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkürlerini bir tablo hediye ederek gösterdiler.

Usta öğretici Nilgün Akkanoğlu nezaretinde el nakışı kursuna katılan 23 kursiyerin eğitildiği Hasanpaşa KAR-MEK Kurs Merkezi'nde yerli malı haftası kutlandı. Programa davetli olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, beraberinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik, Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç ve Kirazoğlu Muhtarı Raif Göktaş ile birlikte katıldı.

Yerli Malının önemi ve tutumlu olmanın önemini anlatan kurs öğreticisi Nilgün Akkanoğlu, KAR-MEK kurslarının açılmasına verdiği destek için başkana teşekkür etti. Kursiyerlerde katıldıkları kültür gezisi için başkana teşekkür ettiler. İstanbul gezisi sırasında aldıkları tabloyu başkana hediye eden kursiyerler başkanın başarılı çalışmalarının devamını diledi. Başkan Karabalık da, düşünceli ve nazik davranışları için bayanlara teşekkür ederken, "Önemli olan sizlerin boş zamanlarınızı faydalı bir şekilde kendinizi geliştirerek değerlendirmenizdir. Başta KAR-MEK kursları olmak üzere ilçede hayata geçirdiğimiz Eğitim Sanat Merkezleri, Bilgi Evleri ile ilçe halkımıza yönelik yaptığımız sosyal projelere gösterilen ilgi bizleri mutlu etmektedir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kar-Mek'te Yerli Malı Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement