Karabük Belediye Başkanı Vergili Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Karabük Belediye Başkanı Vergili Açıklaması

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Üst geçit dükkanları diye bildiğimiz yerdeki esnaflar iyi niyetimi suiistimal etti" dedi.

03.01.2012 10:00

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Üst geçit dükkanları diye bildiğimiz yerdeki esnaflar iyi niyetimi suiistimal etti" dedi.

Vergili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezindeki Menderes Caddesi üzerinde bulunan ve üst geçit dükkanları diye bilinen yerde belediyelerine ait dükkanlarda esnaflık yapan bazı vatandaşların iyi niyetini suiistimal ederek söz verdikleri tarihte boşaltmaları gereken dükkanları boşaltmadıklarını söyledi.

Belediye olarak kent merkezine yakışmayan bu dükkanları yıkıp orada yeni bir düzenleme yapacaklarını anlatan Vergili, şöyle konuştu:

"Kendileri bizden 2 yıl önce süre istediler biz de verdik. İsteselerdi o süre zarfında taşınabilirlerdi ama öyle yapmadılar. Gün geldiğinde hemen mahkemeye başvurdular. Biz 2 sefer yürütmeyi durdurma kararlarını kaldırdık. Esnaf fazla rahatsız olmasın, hiç olmazsa yılbaşı alışverişlerinde bir sıkıntı olmasın diye süreyi uzattık. Bu dükkanlardaki arkadaşlarımız sırf rahatsız olmasınlar diye boş dükkanların yıkımına gitmedik. Burada önemli olan mağduriyetin giderilmesi idi, bizler de o süreyi verdik ama yine boşaltılmıyorlar. Biz de kararımızdan dönmeyeceğiz. Bu kenti düşünmek zorundayız."

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük Belediye Başkanı Vergili Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement