Karabük Pomem'de Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Karabük Pomem'de Yeni Eğitim Dönemi Başladı

Karabük Pomem\'de Yeni Eğitim Dönemi Başladı

POMEM Müdürü Kandemir: "Polis, ceza ve adalet sisteminin bir parçası olmasının yanı sıra faaliyet alanı itibariyle, demoratikleşme yolunda öncül bir görevde üstlenmektedir"

09.12.2013 17:08

Karabük Polis Meslek Eğitim merkezi Müdürlüğü (POMEM) 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı açılış töreni yapıldı.

POMEM Spor Salonu'nda yapılan törene, Karabük Valisi İzzetin Küçük, Karabük Emniyet Müdürü Oktay Keskin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük POMEM Müdürü Orhan Karademir ve öğrenciler katıldı.

Karademir, törende yaptığı konuşmada, millete güvenlik hizmeti sunacak olan polis adaylarının çağdaş, ileri eğitim teknolojisi ve yöntemleri kullanarak polis memuru olmalarını sağladıklarını söyledi.

Geçen eğitim yılında 452 öğrenciyi okuldan mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Orhan Karademir, şöyle konuştu:

"Bu dönemde 4 yıllık üniversite mezunu  484 öğrenci ile eğitim dönemine başlıyoruz. Burada verilen eğitim ağustos ayında son bulacaktır. Polis, ceza ve adalet sisteminin bir parçası olmasının yanı sıra faaliyet alanı itibariyle, demokratikleşme yolunda öncül bir görevde üstlenmektedir. Toplumsal güvenin artması, şiddetin azalması, yolsuzluk ve örgütlü suçları önlemesiyle istikrar ortamına katkı sağlamaktadır. Kaliteli bir eğitim ve nitelikli insan kaynağı bu görevin hakkıyla yapılmasının ön şartıdır." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük Pomem'de Yeni Eğitim Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement