Karabük'te 16 Kursiyer İtalya'ya Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Karabük'te 16 Kursiyer İtalya'ya Gönderildi

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "İpek Kozası ile Nakış" kursu kapsamında 16 kursiyeri İtalya'ya gönderdiklerini bildirdi.

28.01.2013 17:00

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "İpek Kozası ile Nakış" kursu kapsamında 16 kursiyeri İtalya'ya gönderdiklerini bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği (AB) tarafından desteklenen "İpek Kozası ile Nakış"ı kursu kapsamında, kursa katılan 16 kursiyeri eğitim almaları için İtalya'ya gönderdiklerini söyledi.

Başlatılan bu kurs ile Safranbolu'da kadınlara yönelik yeni bir iş kaynağının gelişeceğini vurgulayan Aksoy, "Safranbolu Belediyesi olarak yüzlerce kadına eğitim veriyoruz. Bu eğitimlerin sonunda kadınlar, seçtikleri meslek dalında birer usta oluyorlar" diye konuştu.

Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler

Yayıncı: Sinan Özmüş - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te 16 Kursiyer İtalya'ya Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement