Karacabey Motorlu Nakliyeciler ve Şoförler Esnaf Odası Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Karacabey Motorlu Nakliyeciler ve Şoförler Esnaf Odası Genel Kurulu

Karacabey Motorlu Nakliyeciler ve Şoförler Esnaf Odası başkanlığına mevcut Başkan Ramazan Bay seçildi.

24.02.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Motorlu Nakliyeciler ve Şoförler Esnaf Odası başkanlığına mevcut Başkan Ramazan Bay seçildi.

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda odaya kayıtlı 509 üyeden 358'i oy kullandı. Kongreye Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, BESOB Başkan Vekili Fahrettin Bilgit, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve çok sayıda üyenin yanı sıra, siyasi parti yöneticileri, belediye başkan adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak başkanlığında oluşturulan divanda okunan faaliyet ve denetim raporları, yönetim ve denetim kurulu ile yeni dönem çalışma programı üyeler tarafından kabul edildi. Konuşmaların ardından gidilen seçimlerde 509 üyeden 358'i oy kullandı. Beyaz listeyle yarışan Ramazan Bay 192 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, mavi listeyle yönetime aday olan Fikret Kula'ya ise 164 oy çıktı. 2 oyun da geçersiz sayıldığı açıklandı.

Ramazan Bay başkanlığındaki Karacabey Motorlu Nakliyeciler ve Şoförler Esnaf Odası yönetimi; Nizamettin Ataman, Gülent Ay, Nadir Korkut, Selahattin Burçak, Aydın Soneş ve Fevzi Öztürk'ten oluştu.

Denetleme Kurulu'nda ise Hakan Çetin, Murat Döner ve Serkan Parlaklar yer aldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karacabey Motorlu Nakliyeciler ve Şoförler Esnaf Odası Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement