Karaman'da Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karneleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karneleri Verildi

Karaman\'da Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karneleri Verildi

Karaman Valisi Süleyman Tapsız’ın eşi Dr. Ayşe Tapsız, sağlık problemleri nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayan ve evlerinde eğitimlerini sürdüren iki öğrenciyi evlerinde ziyaret ederek karnelerini verdi.

09.06.2017 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Valisi Süleyman Tapsız'ın eşi Dr. Ayşe Tapsız, sağlık problemleri nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayan ve evlerinde eğitimlerini sürdüren iki öğrenciyi evlerinde ziyaret ederek karnelerini verdi.

Sürpriz ziyaretlerin ilk durağı Yavuz Selim Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi olan ve rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen Raziye Serin'in evi oldu. Okul öğretmeni Ayşegül Yarımoğlu'nun eşlik ettiği ziyarette öğrencinin durumu hakkında okul öğretmeninden bilgiler alan Dr. Ayşe Tapsız, bir süre sohbet ettiği öğrenciyi başarılarından dolayı tebrik ederek karnesini verdi. Tapsız ziyaretini daha sonra Vali Ali Akan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi İrem Işıklı ile sürdürdü. Eğitimi hakkında okul öğretmeninden bilgiler alan Tapsız, bir süre sohbet ettiği İrem'e karnesini vererek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Evde Eğitim Gören Öğrencilere Karneleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement