Karayolları, Alaplı Giriş Yolu İçin Ön İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Karayolları, Alaplı Giriş Yolu İçin Ön İnceleme Yaptı

Karayolları, Alaplı Giriş Yolu İçin Ön İnceleme Yaptı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve Karayolları ilgili müdürleri ile Alaplı kapalı kavşak bölgesinde incelemelerde bulundular.

17.03.2016 23:00

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve Karayolları ilgili müdürleri ile Alaplı kapalı kavşak bölgesinde incelemelerde bulundular.

Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'nin de yer aldığı İncelemeler sırasında, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü b'r?b'rind? b'zı b'ğlı birim 'mirl'ri il' inc'l?m'y? k'tıldı. Alaplı Taşbaşı m'vkisind? y'pıl'n inc'l?m'l'rd?, t'spitl'r y'pıl'r?k n'tl'r 'lındı .Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın'ın Alaplı Giriş yolun açılması konusunda yapılmasını istediği Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi'ne talepleri hakkında görüşlerini anlattı. İncelemeler sırasında Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı'da kapanan Taşbaşı girişinin tekrar açılması içinde olduklarını ifade eden Çaturoğlu, şöyle konuştu:

" Alaplı Giriş yolun açılması yönünde, Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve ilgili müdür arkadaşlarımızla birlikte Alaplı bölgesindeki Karayollarımıza ait yollarımızdaki çalışmaları, talepleri ve istekleri hep birlikte Alaplı'nın kapalı kavşağında incelemelerde bulunduk. Burasını tekrar gözden geçireceğiz. Bölge müdürümüz ve diğer müdür arkadaşlarımız yeniden bir çalışma yapacaklar. Özellikle Alaplı ilçesinde daha önce açık olan kapalı kavşak ile ilgili yeni yapılacak çalışmaları bekliyoruz. Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi bey yeni göreve başladı ve biz ondan çok olumlu elektrik aldık. Bölgemize çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. İnşallah her şey daha güzel olur. Hep birlikte sorunları ve problemleri birlikte çözeceğiz."

Alaplı ve Ereğli'deki İncelemelere, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye başkan Vekili Abdullah Ateş, Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile daire müdürleri katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karayolları, Alaplı Giriş Yolu İçin Ön İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement