Kargı Orman İşletme Müdürlüğü'ne İkincilik Kupası - Son Dakika
Yerel

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü'ne İkincilik Kupası

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü\'ne İkincilik Kupası

Çorum’un Kargı Orman İşletme Müdürlüğü, Amasya’da düzenlenen futbol turnuvasında ikinci oldu.

26.02.2014 13:19

Çorum'un Kargı Orman İşletme Müdürlüğü, Amasya'da düzenlenen futbol turnuvasında ikinci oldu.

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvası, Amasya ile Kargı Orman İşletme Müdürlüğü arasında oynanan şampiyonluk maçıyla tamamlandı.

Şampiyonluk maçını Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Faruk Aykutlu, Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Erdin Acar, Amasya Orman İşletme Müdürü Mustafa Kotil izledi.

Final maçında her iki takım şampiyonluk için mücadele etti. Çekişmeli geçen maçta Amasya Orman Bölge Müdürlüğü, Kargı Orman İşletme Müdürlüğü'nü 4-2 mağlup etti.

Müsabakanın ardından her iki takım oyuncularını da tebrik eden Vali Çomaktekin, sağlıklı yaşam için sporun önemine değinerek, "Böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için Amasya Orman Bölge Müdürlüğünü kutluyorum. Spor barış ve kardeşliktir. Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen bu turnuva ile işletmeler arasındaki kaynaşma daha da artmıştır. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şampiyonluk Kupasını kazanan Amasya Orman İşletme Müdürlüğüne kupayı Vali Çomaktekin verirken, ikinci olan Kargı Orman İşletme Müdürlüğü kupayı Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı tarafından verildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kargı Orman İşletme Müdürlüğü'ne İkincilik Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement