Karşıyaka Opera'da "Bach'tan Dede Efendi'ye" Konseri - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka Opera'da "Bach'tan Dede Efendi'ye" Konseri

Karşıyaka Opera\'da "Bach\'tan Dede Efendi\'ye" Konseri

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi, İstanbul’da ve çeşitli festivallerde yaptığı konserlerle dikkat çeken, zaman zaman değişik çalgıları da grubuna katarak etkinliklerini renklendiren, dört çellistin oluşturduğu Cellistanbul ile gündeme damgasını vuracak.

22.03.2014 13:29

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi, İstanbul'da ve çeşitli festivallerde yaptığı konserlerle dikkat çeken, zaman zaman değişik çalgıları da grubuna katarak etkinliklerini renklendiren, dört çellistin oluşturduğu Cellistanbul ile gündeme damgasını vuracak.

Karşıyaka'da ilk kez sahne alacak olan Murat Berk, Melih Kara, Ozan Tunca ve Yılmaz Bişer'den oluşan Cellistanbul; neyzen Burcu Karadağ ile piyanist Hakan Ali Toker'in de katılımıyla, "İstanbul'dan Karşıyaka'ya" başlıklı, Bach'tan Dede Efendi'ye uzanan konseri ile 24 Mart 2014 Pazartesi günü saat 20.30'da Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesin'nde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Bach'tan Dede Efendi'ye ulaşan farklı bir tınının oluşacağı konserin ilk bölümünde Aşık Veysel, Faure, Pütz, Ravel, Schubert, Gardel ve Seans'ın yapıtları seslendirilecek. Kısa bir aranın ardından Bach, Kadri Mirza, Mustafa Itri Efendi, Piazolla, Mozart ve Dede Efendi'nin yapıtları ile sürecek. Konser davetiyeleri, Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi'nden ve Belediye Kültür Müdürlüğünden sağlanabilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka Opera'da 'Bach'tan Dede Efendi'ye' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement