Kartepe'nin Muhtarları Koordinasyondan Memnun - Son Dakika
Yerel

Kartepe'nin Muhtarları Koordinasyondan Memnun

Kartepe\'nin Muhtarları Koordinasyondan Memnun

Kartepe Belediyesi tarafından yapılandırılan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarların ikinci adresi oldu.

03.05.2016 10:06

Kartepe Belediyesi tarafından yapılandırılan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarların ikinci adresi oldu.

İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, koordineli çalışmalarda bulunmak adına Kartepe Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.Muhtar Tezcan'ın, İsmail Er nezaretindeki Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyarette koordinatör Şemistan Subaşı da hazır bulundu.

Kartepe'ye değer katan çalışmalardan İstasyon Mahallesi'nde hayat bulacak projeleri sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Tezcan, "Yollarımız da gerçekleşen iyileştirmeler yanında Battı Çıktı ve Külliye Projeleri mahallemizin değerine değer katacak. Bu projeleri mahalle sakinlerimizle birlikte heyecanla bekliyoruz. Belediye yönetimimizle koordineli şekilde çalışan bizlerin bu işbirliğinin en güzel tarafı da vatandaşa hizmet olarak yansımasıdır" dedi.

Muhtarlarla karşılıklı gerçekleştirilen ziyaretler çerçevesinde çözüm odaklı çalışmaların aralıksız sürdüğüne dikkat çeken Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er ise, "Muhtarlar ile belediye yönetimi arasında köprü vazifesi üstlenen Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz amacına uygun çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. Bu ziyaretlerle ilçe muhtarlarımızın mahalle bazında ihtiyaç duydukları işlerle alakalı konuların takibinde, etkin şekilde sonuçlandırılmasında ve çözümünde aktif rol alıyoruz" diye konuştu.

Koordinatör Subaşı da, "Mahalle sakinlerinin sorunları ile dertlenen bir başkanımız var. Muhtarlarımızı da önemsiyor ve her zaman yanlarında olduğunu hissettiriyor. Kartepe'nin mahallelerine özel önem veren Başkanımız vatandaşların temsilcisi olan siz muhtarların çalışmalarına katkı verecek projeleriyle ilçeye değer katmaya ve sorunları çözmeye devam edecek" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'nin Muhtarları Koordinasyondan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement