Kas-Der, TBMM'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kas-Der, TBMM'yi Ziyaret Etti

Kas-Der, TBMM\'yi Ziyaret Etti

Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Feshane Kastamonu Günleri çerçevesinde TBMM'yi ziyaret etti.2013 yılında 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Feshane Kastamonu Günleri hazırlıkları...

17.04.2013 16:09

Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Feshane Kastamonu Günleri çerçevesinde TBMM'yi ziyaret etti.

2013 yılında 16-17-18- 19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Feshane Kastamonu Günleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu, Genel Sekreter Ayhan Kırık, Başkan Yardımcısı Fikri Aytekin, Yönetim Kurul Üyesi Özcan Kaya, Nilüfer Ay, İdare Müdürü Murat Güven, Ankara Kasyöder Üyesi Binnaz Atılkan'dan oluşan heyet, TBMM'yi ziyaret ederek Feshane Kastamonu Günlerine davet etti.

TBMM'de Milletvekillerinden Haldun Ertürk ve Hakkı Köylü' ziyaret ederek, Feshane Kastamonu Günlerine davet ettiler. Ardından milletvekillerinden Murat Başesgioğlu'nu ziyaret eden ekip, ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşerek Feshane Kastamonu Günlerine davet etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kas-Der Genel Başkanı Sayın Latif Çilingiroğlu'nun Kastamonu ve Kastamonu Feshane Günleri hakkında milletvekillerine bilgi verdi.

TBMM'de ziyaretlerini sürdüren Kas-Der heyeti, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i ziyaret etti. Tekin, heyeti kapıda karşılayan Tekin, Kastamonuluların kendi için önemli olduğunu belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ayrıca heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşme imkanı buldu. Heyeti kapıda karşılayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Biz Kastamonu'yu çok seviyoruz. Her ne kadar siyaseten orada başarılı olamasak ta Kastamonu bizim için önemlidir. Davetinize bir aksilik olmazsa muhakkak katılacağım" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kas-Der, TBMM'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement