Abana- Kastamonu karayolunun yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor.
İlçenin kent merkezine ulaşımı sağlayan karayolunun Isırganlık, Yaralıgöz, Devrekani ve Oyrak mevkilerinde gece saatlerinden itibaren etkisi gösteren kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiledi.
Sis nedeniyle düşen görüş mesafesi de ulaşımda aksamalara neden oldu, kar kalınlığı yer yer 20 santimetreyi aştı. Karayolları ekipleri, güzergahı açık tutmak için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
İnebolu-Kastamonu karayolunun Çuhadoruğu mevkisinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. İlçeye bağlı 6 köy yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.
Ekipler, etkisini artırması beklenen kar yağışı ve buzlanmaya karşı sürücüleri tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Son Dakika › Yerel › Kastamonu'da Kar Yağışı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?