Katı Yakıtlı Kazanlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Katı Yakıtlı Kazanlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Katı Yakıtlı Kazanlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Hakkari Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline “Katı yakıtlı kazanlarda iş sağlığı ve güvenliği” eğitimi verildi.

02.11.2015 17:29

Hakkari Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline "Katı yakıtlı kazanlarda iş sağlığı ve güvenliği" eğitimi verildi.

Hakkari Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Seven, eğitime katılarak kazan dairesinin kurumun en tehlikeli bölümü olduğunu ifade ederek, iş güvenliği için işveren vekili olarak kendi üzerine düşen görevi yerine getireceklerini, personelinin de iş güvenliği konusunda kendi üzerine düşen görevleri yapması gerektiğini söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Serpil İkiz, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında kurum personelini bilgilendirdi. Eğitimlerde kazan dairesinde karşılaşılabilecek iş güvenliği ile ilgili konular başta olmak üzere, iş kazaları ve meslek hastalıkları, yangın, acil durumlardan ve kişisel koruyucu donanımlar konuları hakkında detaylı bilgi veren İkiz, iş güvenliği ile ilgili eğitimler verilmeye devam edeceğini belirtti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Katı Yakıtlı Kazanlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement