Katsak Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Katsak Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı

Katsak Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı

Sapanca Belediyesi Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu Sanat Kulübü (KATSAK) tarafından düzenlenen fotoğraf ve resim sergisi törenle açıldı

11.10.2013 17:03

Sapanca Belediyesi Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu Sanat Kulübü (KATSAK) tarafından düzenlenen fotoğraf ve resim sergisi törenle açıldı.

Sergi açılışında konuşan Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Gaye Çağlayan, tiyatro bünyesinde daha önce de birçok etkinlik gerçekleştirildiğini ancak organize sanatın tohumlarının atılmasına rağmen bir şeylerin eksik kaldığını anlattı.

Eksiklerin Sapanca Belediyesi tarafından giderilmesinin ardından organize sanatın önemli bir hamlesinin gerçekleştirildiğini belirten Çağlayan, "Belediye Başkanımız İbrahim Uslu'ya KATSAK olarak yaz  kursları  düzenlemek istediğimizden bahsettik ve kendisinden beklediğimizin çok üzerinde ilgi ve destek gördük. Başkan Uslu, bizi  bu konuda hemen organize olmaya itti. Değerli hocalarımızla buluştuk ve sanatın 7 dalında yaz kurslarını gerçekleştirdik. 2-3 ay gibi kısa zamanda ortaya çok güzel işler çıktı. Bu güzel oluşuma katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ise kursları branşlarını artırarak kış ayalarında da devam ettireceklerini söyledi.

Açılması planlanan yeni branşlar hakkında da bilgi veren Uslu, "Vatandaşlarımız talep ettiği, ilgi gösterdiği sürece bizler kursları zenginleştirerek devam edeceğiz. Bu güzel işleri yapmamıza vesile olan Gaye Çağlayan, Güzin Fil, Çağrı Şener  ve Osman Gür başta olmak üzere tüm kurs öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimize teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan sergide kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar davetlilerin beğenisine sunuldu.

Kafkas dans gösterisi ile devam eden program, fotoğraf sanatçısı Cihat Çavdar'ın sonbahar konulu slayt gösterisi ile sona erdi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Katsak Fotoğraf ve Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement