Gediz Kavaklı Camisi Derneği üyeleri, yaptığı yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.
Yapılan ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "İlçemizde bulunan camilerimizin güzelleştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi amacıyla çalışmalarda bulunuyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Kavaklı Camiinde bulunan eksiklikler de tespit edilerek hemen proje hazırladık ve bu eksikleri giderdik.
Yaptığımız projelerle camilerimizin tuvaletleri, abdest alma yerleri, gasilhaneleri ve dernek odaları yenilenmiştir. Camilerimizin eksikleri tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması herkesi memnun etmektedir.
Bizleri ziyaret eden Kavaklı Derneği üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Kavaklı Cami Derneği Üyelerinden Başkan Saraoğlu'na Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.