Erzurum'da Kayak Merkezlerinin Özelleştirilmesi Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Kayak Merkezlerinin Özelleştirilmesi Konuşuldu

Erzurum\'da Kayak Merkezlerinin Özelleştirilmesi Konuşuldu

Erzurum'da, Palandöken ve Konaklı Kayak merkezlerinin özelleştirilmesi kararına yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

01.11.2013 18:16  Güncelleme: 18:20

Erzurum'da, Palandöken ve Konaklı Kayak merkezlerinin işletme hakkının devri yöntemiyle özelleştirilmesi kararına yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Palandöken Kayak Merkezi'ndeki tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Proje Grup Başkanı Ayhan Kavaktepe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan, Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Efendioğlu, Spor Genel Müdürlüğü'nden teknik elemanlar ve otel yetkilileri katıldı.

Toplantıda, özelleştirme aşamasında yaşanan problemler, kurumların karşılıklı olarak yapacakları çalışmalar, işletme ve bakımlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Çeşitli kurumların temsilcilerini dinleyen Vali Altıparmak, ilgili kişilere yapmaları gereken çalışmalar konusunda talimat verdi.

Bilgi ve görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Kayak Merkezlerinin Özelleştirilmesi Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement