Kayapınar Belediyespor'a Atletizmde 2 Türkiye Birinciliği - Son Dakika
Yerel

Kayapınar Belediyespor'a Atletizmde 2 Türkiye Birinciliği

Kayapınar Belediyespor\'a Atletizmde 2 Türkiye Birinciliği

Mersin'de yapılan Kulüplerarası Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Kayapınar Belediyesispor sporcuları bireysel yarışmalarda ve takım yarışlarında iki Türkiye birinciliği kazandı.

19.09.2013 19:27

Mersin'de yapılan Kulüplerarası Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Kayapınar Belediyesi spor sporcuları bireysel yarışmalarda ve takım yarışlarında iki Türkiye birinciliği kazandı. Sporcular Başkan Vekili Mahmut Dağ'ı ziyaret ederek desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kayapınar Beledispor atletizm takımı sporcuları Mersin'de 8 Eylül tarihinde yapılan Kulüplerarası Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda final yarışlarında iki Türkiye birinciliği kazandı. Yarışmalarda 16 yaş altı bireysel yürüme yarışında Yeter Aslan Türkiye 1'incisi olurken, 16 yaş altı kız takımları yarışında Zehra Tunç, Ayşe Tekdal ve Yeter Aslan takım olarak Türkiye 1'inciliğini kazandı. Aynı yarışlarda 16 yaş altı erkekler takım yarışında ise belediye adına katılan Sinan Aslan, Sidar Aslan ve Barış Adıgüzel Türkiye 3'cüsü oldu. Türkiye finallerinde başarı gösteren atletizm takımı ve hocaları Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ'ı ziyaret etti. Ziyarette Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı İhsan Avcı, Kulüp Yöneticisi İsa Arslan hazır bulundu. Atletizm takımı hocaları Azize Özbey ve Çetin Aslan, Başkan Vekili Mahmut Dağ ve spor yönetim kuruluna desteklerinden dolayı sporcular adına teşekkür etti.

"GENÇLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Verilen yoğun emeğin karşılığında başarının gelmesinin sevindirici olduğunu belirten Başkan Vekili Mahmut Dağ, "Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu başarının öncesinde aynı şekilde Türkiye seçmelerinde gösterdiğiniz başarı nedeniyle bir ara gelmiştik. Belediye olarak gençlerimizin her alanda başarı göstermeleri için sunduğumuz destek, bundan sonrada aynı şekilde devam edecektir. Kız sporcularımızın başarısı ayrı bir gurur. Yapımı tamamlanan spor tesisimizde daha iyi şartlarda çalışmalarını sürdürerek daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayapınar Belediyespor'a Atletizmde 2 Türkiye Birinciliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement