Kaymakam Can, Öğrencilere Ücretsiz Roman ve Kaynak Kitap Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Can, Öğrencilere Ücretsiz Roman ve Kaynak Kitap Dağıttı

Kaymakam Can, Öğrencilere Ücretsiz Roman ve Kaynak Kitap Dağıttı

Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, 7. ve 8'inci sınıf öğrencilerine ücretsiz kaynak kitap dağıttı.

05.12.2013 14:43

Nusaybin Kaymakamı Abdulhalim Can, 7. ve 8'inci sınıf öğrencilerine ücretsiz kaynak kitap dağıttı.

Beraberindeki Milli Eğitim Müdür İzzettin Aydın'la beraber Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Can, okul hakkında Müdür Ali Aktaş'tan bilgi aldı.Daha sonra sınıfları ziyaret eden Can, öğrenciler ve velilerle birarya geldi.

Eğitim seviyesini yükseltmek için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade eden Can, okulun geçtiğimiz yıl Fen Liselerine 3 öğrenci gönderdiğini hatırlattı, bu yıl hedefin en az 5 olması gerektiğini kaydetti.

Fen Liselerini kazanacak tüm öğrencilere bilgisayar sözü veren Can, birinciye makul olduğu sürece ek bir hediye daha alacağı sözünü verdi. Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Can, "Sizi sevdiğimiz için buradayız. Başarı için sınavlara hazırlanıp çalıştığınız sürece televizyonu hayatınızdan silin. Televizyon zamanınızı çalan bir hırsızdır" dedi.

Velilerle de biraraya gelen Can, okula ve çocuklara ilgili olmaları nedeniyle velilere teşekkür etti.

Kaymakam Can, "Anne ve babalar akşam çocuklarını aynı sofrada toplamalıdır. Hayatı serbest yaşayan bir çocuğun ne ailesine ne de toplumuna bir faydası olmaz. Çocuklarınıza bolca kitap okutun. Ben her akşam evimde kitap okuma saati uyguluyorum. Saat 21: 00 ile 22: 00 arasında ben ve eşim kitap okuyoruz. 6 yaşındaki kızım da boyama kitabıyla uğraşıyor" şeklinde konuştu.

Kaymkam Can, Milli Eğitim Müdürü Aydın ve Okul Müdürü Aktaş daha sonra 7. ve 8'inci sınıf öğrencilerine roman ve kaynak kitap dağıttı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Can, Öğrencilere Ücretsiz Roman ve Kaynak Kitap Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement