Kaymakam Kırlı'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kırlı'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Kaymakam Kırlı\'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, 2000 yılında Şırnak’ta girdiği çatışmada şehit olan İsmail Bülbül’ün vefat eden 72 yaşındaki annesi Hazime Bülbül’ün taziyesine katıldı.

13.03.2017 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, 2000 yılında Şırnak'ta girdiği çatışmada şehit olan İsmail Bülbül'ün vefat eden 72 yaşındaki annesi Hazime Bülbül'ün taziyesine katıldı.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve beraberindeki Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, Malazgirt Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Erhan Kaya Sümer, Emniyet Müdürü Ömer Akpınar ve Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Konakkuran beldesinde Şehit Jandarma Er İsmail Bülbül'ün vefat eden annesi Hazime Bülbül'ün taziyesine katıldı. Taziye evinde Şehit Jandarma Er İsmail Bülbül'ün ağabeyleri Ahmet, Mehmet ve Orhan Bülbül'e taziyelerini ileten Kaymakam Kırlı, taziye evinde şehidin aile büyükleriyle bir müddet sohbet ederek, devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını, her türlü ihtiyaçları olduğunda rahatlıkla kendisine ulaştırabileceklerini dile getirdi.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve beraberindeki heyete teşekkürlerini dile getiren Şehit Jandarma Er İsmail Bülbül'ün ağabeyi Ahmet Bülbül, kendilerini unutmayıp vefat eden anneleri 72 yaşındaki Hazime Bülbül'ün taziyesine gelenlere teşekkür ederek, "Kardeşim 2000 yılında Şırnak'ın Silopi ilçesinde girdiği çatışmada şehit olmuştu. Rahmetli annemiz, şehit kardeşimizi çok seviyordu. Bizleri onurlandıran ve taziyemize gelen tüm devlet yetkililerimize, dostlarımıza, akrabalarımıza, Bülbül ailesi adına çok teşekkür ediyoruz" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kırlı'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement