Kaymakam Köten Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Köten Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Köten Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten atandığı günden itibaren birim amirleri ile birlikte ilçeye bağlı köylere yaptığı inceleme ziyaretlerini sürdürüyor.

27.02.2012 17:51

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten atandığı günden itibaren birim amirleri ile birlikte ilçeye bağlı köylere yaptığı inceleme ziyaretlerini sürdürüyor..

Köy muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyaretlere Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'in yanı sıra İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Yiğit, Sağlık Grup Başkanı Dr. Selin Köksal, İlçe Tarım Müdürü M. Akif Şenyürek, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cafer Tetik, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Enes Güngör ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kenan Çokengin de katıldı. Akhisar'a bağlı Süleymanköy, Sırtköy, Sabancılar, Büknüş, Arabacıbozköy, Üçavlu, Efkaf Tekke ve Bünyani Osmaniye köylerinde okulları, sağlık ocaklarını yerinde denetleyen Kaymakam Köten, köy kahvelerinde halkın sorunlarını dinledi. Köy halkına asayiş, tarım, sağlık, eğitim, sosyal yardımlar ve köylere ait alt ve üst yatırımlar konusunda gerekli bilgileri sunan Kaymakam Köten, halkın taleplerini de yerinde inceledi. Ayrıca Köten, tarımda ürünlerin sigorta yapılması ve genel sağlık sigortası konularında

açıklamalarda bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Köten Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement