Kaymakam Özbek Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özbek Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Özbek Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Kaymakam Özer Özbek, köylerin sorunları hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

20.11.2013 09:49

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Kaymakam Özer Özbek, köylerin sorunları hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Ardından bir konuşma yapan Kaymakam Özbek; "Biz sorun oluşturmak için değil sorunları çözmek için buradayız. Tüm köylerimizle ilgilenip sorunlarını çözmek ilk vazifemizdir" dedi.

Köy muhtarları adına konuşan Erikbağı Köyü Muhtarı Halik Koçak ise, Kaymakam Özbek'in gelişiyle Adilcevaz'ın bir ivme kazandığını ve köylerde bir hareket olduğunu söyledi. Kaymakam Özbek'in köy muhtarlarına gösterdiği ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Koçak, "Muhtarlar olarak köylerin hizmetlerinin vebali bizim boynumuzdadır. O bakımdan sizin desteklerinize ihtiyacımız var. Birçok köyümüzde yol, su ve okullarımızda bazı problemlerimiz var. Çözüm için destek istiyoruz" dedi.

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, 26 Kasım 2013 Salı günü tüm kurum amirlerinin de katılacağı geniş istişare ve çözüm toplantısı düzenleyeceklerini belirterek, muhtarlara yemek ikram etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özbek Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement