Kaymakam Özbek'ten Köy Muhtarlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özbek'ten Köy Muhtarlarına Ziyaret

Kaymakam Özbek\'ten Köy Muhtarlarına Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, 30 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilen muhtarları ziyaret etti.

01.05.2014 10:09

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, 30 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilen muhtarları ziyaret etti.

Adilcevaz'a bağlı köylerde 30 Mart yerel seçimlerinde muhtar olarak seçilen Göldüzü Köyü Muhtarı Mehmet Erçetin, Heybeli Köyü Muhtarı Abdurrahman Boğa ve Aşağı Süphan Köyü Muhtarı Medeni Öğmen'i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Özbek'e; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, Milli Eğitim Şube Müdürü Kurbani Özdaş ve Karayolları Şefi Yakup Arıkbaş da eşlik etti. Yapılan ziyarette konuşan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, "İlçemiz gerçekten her konuda olduğu gibi seçimlerde de çok demokratik ve huzurlu bir seçim geçirdi. Köylerimizde bazı muhtarlarımız kendi isteğiyle seçime girmezken bazıları da seçimi kaybettiler. İlçe mülki idare amiri olarak köylerimizde seçimi kazanan muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizi yaparken de siz değerli muhtarlarımızdan köylerimizin genel sıkıntılarını dinliyoruz. KÖYDES projeleri kapsamında köylerimizde bu sene içme suyu ve kanalizasyon problemlerini büyük ölçüde çözmek amacındayız. Seçimin öncelikle siz değerli muhtarlarımıza, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Yapılan ziyaretten oldukça memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar ise, köyleri hakkında bazı sorunları dile getirerek çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Kaymakam Özbek, gittiği her köyün bir probleminin çözülmesi için gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özbek'ten Köy Muhtarlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement