Kaymakam Özbek'ten Okul Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özbek'ten Okul Ziyaretleri

Kaymakam Özbek\'ten Okul Ziyaretleri

Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, yapmış olduğu okul ziyaretleri kapsamında Göldüzü İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

01.05.2014 10:14

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, yapmış olduğu okul ziyaretleri kapsamında Göldüzü İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Okul ziyaretinin öğretmenlere hitap eden Kaymakam Özbek, ilçe merkezi ve köylerde yapmış oldukları okul ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek, "Amacımız öğretmenlerimizle bir araya gelerek ilçemizdeki eğitim öğretim hakkındaki sorun ve problemleri birinci ağızdan dinlemek ve öğretmenlerimizi yakından tanımaktır. Sizlere tavsiyem; kendinizi geliştirin, mastır yapın, doktora yapın, ikinci bir üniversite okuyun, öğrencilerimize olduğu gibi öğretmenlerimize de eğitim konusunda her türlü desteği vermeye hazırız. Hepimiz vebal altındayız. Öğrencilerinizle ilgilenin, alakadar olun. Nihayetinde geleceğin yöneticilerini siz değerli öğretmenlerimiz yetiştiriyorsunuz" dedi.

Göldüzü Köyü Okul Müdürü Mehmet Şerif Keskin ise, bu tür toplantıların öğretmenler açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bizlere vakit ayırıp geldiğiniz için sonsuz teşekkür ederiz. Eğitimciler olarak tavsiyeleriniz bizim için çok önemlidir. Özellikle öğrencilerimize gönderdiğiniz okuma yazma setleri içinde ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Öğretmenlerle yapılan tanışma programının ardından İlçe Kaymakamı Özer Özbek, Göldüzü köyüne yapılmaya başlanan okulun temelinde de incelemelerde bulundu.

Ziyarette Milli Eğitim Şube Müdürü Kurbani Özdaş ve Karayolları Şefi Yakup Arıkbaş da Kaymakam Özbek'e eşlik etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özbek'ten Okul Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement