Kaymakam Özdemir'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Özdemir'e Veda Yemeği

Kaymakam Özdemir\'e Veda Yemeği

Salıpazarı Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir’e İlçe Özel İdaresince Saklıbahçe Alabalık Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi.

14.08.2013 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salıpazarı Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir'e İlçe Özel İdaresince Saklıbahçe Alabalık Tesisleri'nde veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Özdemir, yemek dolayısıyla İlçe Özel İdare Müdürü Emin Demir'e ve katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Özdemir yemekte yaptığı konuşmada,  "Görev yaptığım süre içinde sürekli çok canımızı sıkacak şeyler yaşamadık. Çok mutlu anılar ile ayrılacağım. O anlamda ben çok güzel bir 11 ay geçirdim. Nereden ayrılırsak ayrılalım hep bir burukluk oluyor. Salıpazarı'ndan güzel anılarla ayrılacağım. O anlamda bu güzelliğe vesile olan, burayı iyi yad etmemize vesile olan herkese tek tek teşekkür ederim. Çalıştığım yere yolunuz düşerse başımın üzerinde yeriniz var. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.

Belediye Başkanı Halil Akgül de "Kaymakamımız ilçemizde yaptığı hizmetler ile iz bırakanlardan olacak. Salıpazarı artık sizin vatanınız oldu. Buradan ayrılacağınızı, kopacağınızı, ayrılsanız dahi gönlünüzün burada kalacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Halil Akgül daha sonra Kaymakam Özdemir'e Salıpazarı'nın tanıtımına katkıları ve hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Yemeğe, İlçe Jandarma Komutanı Ali Güven, İlçe Emniyet Amir Vekili Ali Bayraktar, daire amirleri, İl Genel Meclisi üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Özdemir'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement